Urban way of Living

KARES

O Nama

Mesto gde će urbani čovek u potrazi za sofisticiranom estetikom i funkcionalnošću pronaći unikatne proizvode.

Ideja i želja da predstavimo i ponudimo nove, inovativne, moderne i pre svega revolucionarne proizvode vode KARES GROUP DOO od 2011 do danas. Proizvodi iz našeg asortimana više su od samo modelovanog materijala.

Sadrže ideju, filozofiju, razlog svog postojanja. Imaju maksimalnu funkcionalnost, napravljeni su sa velikom predanošću, predstavljaju modernu estetsku viziju. Ulaze u savremene svakodnevne probleme i pokušavaju da promene čovekovo funkcionisanje i način na koji on brine o prirodi i okolini u kojoj živi. I način na koji živi.

Ovde ćete pronaći proizvode vodećih evropskih brendova, dobitnike mnogih nagrada za dizajn, inovacije i funkcionalnost. Ti isti proizvodi stvoreni su da bi bezuslovno koristili čoveku, očuvali životnu sredinu, ponudili nova rešenja, dali svoj maksimum. Oni opravdavaju svoje postojanje.

Stvoriti dobar i kvalitetan proizvod znači identifikovati svakodnevne probleme i stvoriti funkcionalno dizajnersko rešenje. Da posmatraju potrebe ljudi i da ponude najbolje. Prepoznati dobar proizvod stvar je iskustva i istančanog ukusa. Naše dve decenije postojanja to imaju. Stoga je naš cilj prepoznati kvalitet i približiti ga vama, jer se kvalitet uvek stvara sa velikom predanošću, entuzijazmom i ljubavlju.

KARES GROUP DOO
Takovska 6/1/2, Beograd, Srbija
Šifra pretežne delatnosti: 4690
MB: 21538728
PIB: 111781606

W: https://kares.rs
E: [email protected]