Ova politika privatnosti navodi prakse privatnosti i vrste ličnih podataka koji se dobijaju i prikupljaju prilikom korišćenja veb stranice www.kares.rs , kao i neke korake koje Kares Group preduzima kako bi ih zaštitila.
Kares Group prepoznaje privatnost kao važnu i stoga obezbeđuje zaštitu ličnih podataka pojedinaca osiguranih od strane Kares Group, kao i svih zaposlenih, dobijenih po bilo kom osnovu, koji se automatski ili ručno obrađuju kada se koriste bilo koje usluge Kares Group.
Pažljivo pročitajte ovu Politiku privatnosti. Vaša upotreba i / ili registracija na bilo kom delu web sajta predstavlja vaše prihvatanje ove Politike privatnosti. Ako se ne slažete sa uslovima ove Politike privatnosti, nemojte koristiti web-site. Ova Politika privatnosti ne pokriva informacije prikupljene na drugim mestima, uključujući, ali ne ograničavajući se na informacije prikupljene lokalno i na veb lokacijama do kojih vode veze do web sajta.
Politika privatnosti kompanije Kares Group zasniva se na Zakonu o zaštiti ličnih podataka. Povremeno ćemo dopunjavati Politiku privatnosti da bismo uvrstili naše nove prakse, kao što je dodavanje nove usluge, funkcionalnosti ili funkcije na web lokaciju. Možete videti kada je ova Politika privatnosti poslednji put izmenjena od datuma objavljivanja.

Politika zaštite ličnih podataka

Svi lični podaci pod kontrolom Kares Group dobijeni putem web stranice pribavljaju se dobrovoljno, uz izričitu saglasnost njihovih vlasnika, ili od trećih lica koja su u tu svrhu dobila saglasnost vlasnika. Lični podaci pod kontrolom Kares Group koriste se samo u svrhu za koju se prikupljaju, a ako postoji potreba da se koriste u druge svrhe, to se radi samo uz izričito odobrenje njihovih vlasnika. Politika privatnosti kompanije Kares Group je evidencija koja sadrži lične podatke koja se uništava / briše nakon isteka perioda njihovog čuvanja, u skladu sa sporazumom ili zakonom po ugovoru ili zakonu. Podaci prikupljeni automatski putem web stranice www.kares.rs koriste se samo u statističke svrhe, a ne za praćenje aktivnosti pojedinačnih korisnika.

Poruke i komentari putem e-pošte

Kada posetite našu veb stranicu i zatražite informacije iz delokruga rada Kares Grupe ili ostavite komentar, možda ćemo zatražiti da navedete svoje ime, prezime, kompaniju, telefon, e-mail i adresu. Prikupljene informacije koristimo da bismo na odgovarajući način odgovorili vašim individualnim potrebama i pružili vam efikasnu uslugu i podršku. Preduzimamo sve potrebne tehničke i organizacione mere kako bismo sprečili zloupotrebu vaših ličnih podataka od strane trećih lica. Na sve vaše poruke ili pitanja primljena e-poštom dobićete odgovore na istu adresu e-pošte. Adresa e-pošte se neće koristiti u bilo koje druge svrhe i nećemo je deliti sa bilo kojom trećom stranom u svrhe koje nisu primarni – odgovor na vaš zahtev.